Bible Trivia

Bible Trivia

даведацца больш пра слова бога праз біблію дробязі.

Дробязі Бібліі зроблены, каб праверыць свае веды аб Бібліі і даведацца больш пра хрысціянства ў займальнай форме. Калі вы любіце вясёлыя віктарыны па рэлігіях, гэта ідэальнае прыкладанне мінулага часу для вас! Разнастайнасць біблейскіх дробязяў - адгадайце цытату, назавіце хрысціянскіх святых, адкажыце на пытанні псальмы і прыказкі, гімны і шмат іншага. Якія дзесяць запаведзяў Божых? Колькі кніг Майсея ёсць? Кім былі Самсон і Даліла? Якая гісторыя пра Ноя і Каўчэг? Запампуйце пытанні і адказы на Біблію для дзяцей і дарослых і праверце свае веды прама зараз! Даведайцеся, наколькі вы сапраўды памятаеце ўсе біблейскія гісторыі і праверце сваю памяць з дапамогай гэтай займальнай гульні розуму.

Разуменне біблейскіх пісанняў мае важнае значэнне для кожнага рэлігійнага чалавека. Для кагосьці гэта немагчымая віктарына! Самая цікавая хрысціянская віктарына пра Святую Біблію Старога і Новага Запаветаў зараз у вас на далоні! Цікавыя і разумныя пытанні і адказы дапамогуць вам даведацца ўсе важныя факты пра хрысціянства. Атрымайце веды па найбуйнейшай рэлігіі свету з дапамогай новай Біблейскай віктарыны - рэлігійная гульня для ўсіх. Разумныя віктарыны - выдатны спосаб палепшыць свае агульныя веды і IQ - атрымаць рэальную падрыхтоўку мазгоў і навучыць сябе! Вам нават не трэба быць у Інтэрнэце, каб гуляць - запампуйце інтэлектуальнае прыкладанне для віктарыны Бібліі, а потым гуляйце без Інтэрнэту ў любы час! Атрымайце гэта разумнае прыкладанне бясплатна, каб праверыць, наколькі вы сапраўды памятаеце, як чыталі царкву.

Біблейская віктарына - добры спосаб вырасціць веру і адначасова павесяліцца праз цікавыя віктарыны. Кіньце выклік сваім дробязям, распрацаваным для таго, каб пачаць лёгка і стаць так складана, што нават самыя дасведчаныя біблейскія навукоўцы будуць аспрэчваць пытанні канчатковага ўзроўню ў гульні. Гэта таксама выдатна для выкарыстання ў нядзельнай школе, бо вы можаце гуляць трохі бясплатна кожны дзень. Хрысціянскія навукоўцы абапіраюцца на веды, каб зразумець Божы план чалавецтва, дзе Ісус - шлях, праўда і жыццё. Хрысціянін вы ці не, вам спадабаецца вучыцца, гуляючы ў гэтую небяспеку! як гульня. І для дзяцей гэта таксама выдатна.

Наколькі добра вы ведаеце сваю Біблію? Але, мабыць, лепшае пытанне: ці ёсць у вас тое, што трэба, каб даведацца Ісуса і Яго слова праз вучобу, чым больш вы гуляеце? Гуляць, каб даведацца больш пра ключавыя апоры хрысціянства і веры, гуляючы праз Божае слова. Будзь Стварэнне, Адам і Ева, Майсей, Зыход, Ноеў каўчэг, Гісторыя Іосіфа, Абрагама і Ісаака, Самсона, Рут, Эстэр, Нээмія, Цар Давід і шмат іншых тэкстаў Старазапавету, альбо змест новага Запавету пра жыццё Ісуса, новае віно ці калі вы проста хочаце якасную хрысціянскую гульню, гэта небяспека! тып гульні падыходзіць менавіта вам.

Даступна 8 гульнявых рэжымаў. Рашыце словы ў гульнявым рэжыме «Адгадайце слова», адкажыце праўдзівыя ці ілжывыя факты альбо абярыце адзін з звычайных гульнявых рэжымаў, каб адказаць на Новы Запавет, Стары Запавет ці Асноўныя пытанні. Вы таксама можаце праверыць, на колькі пытанняў вы зможаце адказаць на працягу 5 хвілін, альбо пазмагацца з іншымі, каб стаць сённяшнім чэмпіёнам, альбо вучыцца праз Боскі рэжым.

Асаблівасці:
1. Лёгкая і хуткая гульня
2. Складана і цікава
3. Бясплатная гульня для ўсіх пакаленняў
4. Дзіўная графіка і анімацыя
5. Атрымаеце дадатковы бонус
6. Сачыце за сваёй статыстыкай і прагрэсам
7. Падзяліцеся з сябрамі
8. Даступна 8 гульнявых рэжымаў
9. Праверце сваю гісторыю
10. Праўда ці ілжыва
11. Абмежаваны па часе, а таксама неабмежаваны рэжым
12. Гуляйце без падлучэння да Інтэрнэту.
13. Пакажыце вынік, калі вы адказалі правільна ці няправільна!
14. Разлік вынікаў у канцы кожнай віктарыны.
15. Лепшы карыстацкі інтэрфейс.
16. Прастата ў выкарыстанні.

Мы спадзяемся, што вам спадабаюцца вялікія намаганні нашых распрацоўшчыкаў і распрацоўкі і падзеліцеся гэтай біблейскай гульнёй са сваімі сябрамі і сям'ёй. Калі ў вас ёсць прапановы ці зваротная сувязь, паведаміце нам, як гэта важна для нас. Будзьце шчаслівыя і атрымлівайце асалоду ад, Божа, БЛАГОДАРЫ !!

Download Bible Trivia 1.4 APK

Bible Trivia 1.4
Price: Free
Current Version: 1.4
Installs: 100,000+
Rating average: aggregate Rating (5.0 out of 5)
Requirements: Android 4.1+
Content Rating: Everyone
Package name: us.christiangames.bibletrivia

What's New in Bible-Trivia 1.4

    • 50 new "True or False?" questions
    • bug fix