Fantacycling

Fantasy-pyöräilysovellus. Luo 30 juoksijajoukkueesi ja kilpaile.

CHAMPIONSHIP
Luo oma 30 juoksijajoukkueesi budjetti 500 fantamillionia. Muista sisällyttää 3 alle 25-vuotiaita joukkueeseesi.
Ota käyttöön 9 juoksijaa. Mitä enemmän ratsastajia sijoittuu ylimmälle sijalle, sitä enemmän pisteitä joukkueesi saa.
Kilpaile kaikissa UCI World Tour 2020 -kilpailuissa, lisäksi järjestetään kilpailuja, kuten Euroopan, maailman ja olympialaiset.
Kilpaile joukkueita vastaan ​​ympäri maailmaa, oletko paras FANTAMANAGER voittaaksesi CHAMPION-palkinnon?

ALLOY
Kilpaile LOKERASSA fantasia / ystävien kanssa. Voit kutsua jopa 10 ystävää liigasi.
Mukauta pisteet ja kilpailukalenteri säännöt ja tee fanisyklistäsi ainutlaatuinen.
Voit luoda joukkueita ystävien kanssa huutokauppamenetelmillä offline-tilassa tai toimituksen ehdottaman tarjouksen kautta.

ERITYISTAPAHTUMA
Kauden aikana voit pelata erikoistapahtumia, jotka liitetään pyöräilymaaston kuuluisimpiin kilpailuihin.
Toimituksemme pyrkii tekemään tapahtumasta rikas sisältö ja voitettavat palkinnot.
Haastat mestarin menneisyydestä, joka koostuu joukkueestaan ​​9 juoksijaa ja budjetti on 150 fantamillionia.