Horse derby hero

Prøv å utvikle helten din

Velkommen til den spennende verden av hesteveddeløp! Her vil du bli en ekte rytter som kjører din egen hest.

Turneringer 🎫

Turneringer er hjertet av spillet. Velg en turnering og betal for deltakelse med mynter (for eksempel 1000 mynter). Hver turnering består av en serie løp (for eksempel 10 løp). Det er seks ryttere som konkurrerer i hvert løp, og din oppgave er å trykke på GO-knappen så raskt som mulig slik at hesten din kommer først. Avhengig av okkupert plass får du mynter..

I følge resultatene fra alle løpene i turneringen, hvis du har tjent flest mynter, blir du vinneren og får hovedpremien. Er du uheldig kan du alltids prøve igjen hvis du har nok mynter. Jo dyrere inngangen til turneringen er, jo bedre blir premiene!

Trening 🏋️♂️

I Treningsseksjonen kan du forbedre tre hovedparametre for hesten din. Hver dag kan du forbedre en av parameterne med 1 enhet for alltid, men det krever betydelige kostnader. Høye priser gjør deltakelse i løpene enda viktigere og motiverende.

Bli med i hesteveddeløpsverdenen, forbedre ferdighetene dine, vinn turneringer og bli en legende av ryttere! 🎉