Bible Trivia Games for Adults

Bible Trivia Games for Adults

Разнастайнасць пытанняў для дробязяў Бібліі - адгадайце цытату, назавіце хрысціянскія святыя

Біблійныя дробязныя гульні для дарослых зроблены, каб праверыць свае веды пра Біблію і даведацца больш пра хрысціянства. Калі вам падабаюцца вясёлыя віктарыны па рэлігіях, гэта ідэальнае прыкладанне для вас! Разнастайнасць біблейскіх дробязных пытанняў - адгадайце цытату, назавіце хрысціянскіх святых, адказвайце на пытанні пра псалмы і прыказкі, гімны і шмат іншага. Якія дзесяць запаведзяў Бога? Колькі кніг Майсея? Хто былі Самсон і Дэліла? Якая гісторыя Ноя і каўчэга? Загрузіце пытанні і адказы на віктарыну Бібліі для дзяцей і дарослых і праверце свае веды зараз! Даведайцеся, наколькі вы сапраўды памятаеце ўсе біблейскія гісторыі і правярайце памяць гэтай займальнай розуму. } ~ " " } ~ #}





eafd8146e3



Разуменне Бібліі Пісання мае важнае значэнне для кожнага рэлігійнага чалавека. Для некаторых гэта немагчымая задача віктарыны! Самая цікавая хрысціянская віктарына на Святой Бібліі Стары і Новыя Запаветы зараз на далоні! Цікавыя і разумныя пытанні і адказы дапамогуць вам даведацца ўсе важныя факты пра хрысціянства. Атрымайце веды пра найбуйнейшыя рэлігіі свету з новай біблейскай віктарынай - рэлігійная гульня для ўсіх. Разумныя віктарыны - выдатны спосаб палепшыць свае агульныя веды і IQ - атрымаць сапраўднае навучанне мозгу і навучыць сябе! Вы нават не павінны быць у Інтэрнэце, каб гуляць - Загрузіце прыкладанне для віктарыны Intelligent Bible Trivia, а потым гуляйце без Інтэрнэту ў любы час, калі хочаце! Атрымайце гэта разумнае прыкладанне бясплатна, каб праверыць, наколькі вы сапраўды памятаеце пра чытанне царквы. Кіньце выклік сваім шляхам праз дробязі, распрацаваныя, каб пачаць лёгка і сталі настолькі складана, што нават самыя дасведчаныя навукоўцы Бібліі будуць аспрэчваць пытанні канчатковага ўзроўню ў гульні. Гэта выдатна для выкарыстання нядзельнай школы, таму што вы можаце гуляць крыху бясплатна, кожны дзень. Хрысціянскія навукоўцы абапіраюцца на веданне, каб зразумець план багоў для чалавецтва, дзе Ісус - гэта шлях, праўда і жыццё. Будзь вы хрысціянін ці не, вам спадабаецца вучыцца, гуляючы ў гэтую небяспеку! як гульня. І гэта таксама выдатна для дзяцей.

Наколькі добра вы ведаеце сваю Біблію? Але, мабыць, самае лепшае пытанне: ці ёсць у вас тое, што трэба, каб ведаць Ісуса і Яго слова, вывучаючы, тым больш вы гуляеце? Гуляйце, каб даведацца больш пра ключавыя слупы хрысціянства і веру, гуляючы праз слова Божае. Няхай гэта будзе стварэнне, Адам і Ева, Майсей, Зыход, Ноес Арк, Гісторыя Іосіфа, Абрагама і Ісаака, Самсона, Рут, Эстэр, Неемію, караля Дэвіда і так шмат іншых старых тэкстаў Запавету альбо новага зместу жыцця пра жыццё пра жыццё Ісуса, новага віна ці калі вы проста хочаце якасную хрысціянскую гульню, гэтая небяспека! Тып гульні падыходзіць менавіта вам.

Асаблівасці:
1. Лёгка і хутка гуляць
2. складаная і цікавая
3. Бясплатна гуляць для ўсіх пакаленняў
4. Дзіўная графіка і анімацыя
5. Сачыце за статыстыкай і прагрэсам
6. Гуляйце без падключэння да Інтэрнэту.
7. Паказаць вынік, калі вы адказалі на гэта правільна ці няправільна!
8. Разлік вашых балаў у канцы кожнай віктарыны.
9. Лепшы карыстацкі інтэрфейс.
10. Лёгкі ў выкарыстанні. Калі ў вас ёсць прапанова ці зваротная сувязь, паведаміце нам пра гэта як важнае для нас. Будзьце шчаслівыя і атрымлівайце асалоду ад, Бог дабраславіць вас !!

Download Bible Trivia Games for Adults 1.0.7 APK

Bible Trivia Games for Adults 1.0.7
Price: Free
Current Version: 1.0.7
Installs: 10+
Rating average: aggregate Rating (5.0 out of 5)
Requirements: Android 4.2+
Content Rating: Everyone
Package name: com.evolutionmobilestudio.bibletriviagamesforadults