Bible Trivia

Bible Trivia

дізнатися більше про слові бога через біблію дрібниці.

Біблійні дрібниці створені, щоб перевірити свої знання з Біблії та дізнатися більше про християнство на цікавий спосіб. Якщо вам подобаються веселі вікторини з релігій, це ідеальний додаток для минулого часу для вас! Різноманітні питання про біблійні дрібниці - відгадайте цитату, назвіть християнських святих, відповідайте на запитання про псалми та прислів’я, гімни та багато іншого. Які десять заповідей Божих? Скільки там книг Мойсея? Хто були Самсон і Деліла? Яка історія про Ноя і Ковчега? Завантажте Біблійні питання та відповіді для дітей та дорослих і перевіряйте свої знання прямо зараз! Дізнайтеся, наскільки ви насправді пам’ятаєте всі біблійні історії та випробуйте свою пам’ять за допомогою цієї захоплюючої гри розуму.

Розуміння біблійних писань є важливим для кожної релігійної людини. Для деяких це неможливий виклик вікторини! Найцікавіша християнська вікторина у Святій Біблії Старого та Нового Заповітів зараз у вас на долоні! Цікаві та розумні питання та відповіді допоможуть вам дізнатися всі важливі факти про християнство. Отримайте знання про найбільші релігії світу за допомогою нової біблійної вікторини - релігійної гри для всіх. Розумні вікторини - це відмінний спосіб покращити ваші загальні знання та IQ - пройти справжнє тренування мозку та навчати себе! Вам навіть не потрібно бути в Інтернеті, щоб грати - завантажте інтелектуальне додаток для вікторини Біблії та грайте без Інтернету в будь-який час! Отримайте цей розумний додаток безкоштовно, щоб перевірити, наскільки ви насправді пам’ятаєте про читання церкви.

Біблійна вікторина - хороший спосіб виростити віру та одночасно розважитися цікавими вікторинними іграми. Киньте виклик за допомогою дрібниць, розроблених для того, щоб почати легко і настільки складно, що навіть найбільш знаючі вчені з Біблії будуть оскаржені питаннями останнього рівня в грі. Це також чудово для використання в недільній школі, тому що ви можете грати трохи безкоштовно кожен день. Християнські вчені покладаються на знання, щоб зрозуміти Божий план людства, де Ісус - це шлях, правда та життя. Незалежно від того, християнин ви чи ні, ви будете насолоджуватися навчанням, граючи в цю небезпеку! як гра. І це теж чудово для дітей.

Наскільки добре ви знаєте свою Біблію? Але, мабуть, найкраще питання: чи є у вас те, що потрібно пізнавати Ісуса та Його слово через навчання, чим більше ви граєте? Грайте, щоб дізнатися більше про ключові стовпи християнства та віри, граючи через Слово Боже. Будь Творчість, Адам та Єва, Мойсей, Вихід, Ноїв ковчег, Історія Йосифа, Авраама та Ісаака, Самсона, Рут, Естер, Неемія, царя Давида та багато інших старозавітних текстів чи зміст новозавіту про життя Ісуса, нове вино або якщо ви просто хочете якісної християнської гри, ця небезпека! тип гри підходить саме вам.

Доступно 8 ігрових режимів. Розв’яжіть слова в режимі гри «Відгадайте слово», дайте відповідь на фактичні чи помилкові факти або виберіть один із звичайних ігрових режимів, щоб відповісти на Новий Завіт, Старий Завіт або Основні питання. Ви також можете перевірити, на скільки питань ви зможете відповісти протягом 5 хвилин або позмагатися з іншими, щоб стати сьогоднішнім чемпіоном, або навчитися через Божественний режим.

Особливості:
1. Легка та швидка гра
2. Проблемно та цікаво
3. Безкоштовно грати для всіх поколінь
4. Дивовижна графіка та анімація
5. Отримайте додатковий бонус
6. Слідкуйте за своєю статистикою та прогресом
7. Поділіться з друзями
8. Доступні 8 режимів гри
9. Перевірте свою історію
10. Правда чи помилково
11. Обмежений часом, а також необмежений режим
12. Грайте без підключення до Інтернету.
13. Покажіть результат, якщо ви відповіли правильно чи неправильно!
14. Підрахунок балів у кінці кожної вікторини.
15. Найкращий інтерфейс користувача.
16. Легкий у використанні.

Сподіваємося, вам сподобаються великі зусилля наших розробників та дизайну, і ви поділитеся цією біблійною грою зі своїми друзями та родиною. Якщо у вас є пропозиція чи відгуки, то повідомте нам, як це важливо для нас. Будь щасливим і насолоджуйся, БОГ БЛАГОДУЙТЕ !!

Download Bible Trivia 1.4 APK

Bible Trivia 1.4
Ціна: Free
Поточна Версія: 1.4
Встановити: 100,000+
Рейтинг Середній: aggregate Rating (5.0 out of 5)
Вимоги: Android 4.1+
Рейтинг Вмісту: Everyone
Назва Пакету: us.christiangames.bibletrivia

What's New in Bible-Trivia 1.4

    • 50 new "True or False?" questions
    • bug fix